Enric I. Canela

Llegia que el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport pretén que l’experiència professional i la transferència del coneixement compti més per optar a professor universitari, ja que fins ara tenia més pes la trajectòria investigadora dels aspirants a formar part del cos docent en els campus espanyols.

Així ho estableix l’esborrany del Reial Decret d’Acreditació de Nacional per a l’accés als cossos docents, que modifica l’últim text aprovat el 2007, i que presenta com a aspecte essencial una avaluació més qualitativa del sol·licitant, que permet una valoració més justa i ponderada de la docència i recerca del professorat universitari. La norma podria entrar en vigor a principis de 2015.

El document ha estat presentat aquesta setmana a la Mesa Sectorial d’Universitats i la setmana que ve es debatrà en el si de la Conferència General de Política Universitària i al Consell d’Universitats, del qual formen part els rectors de totes les universitats espanyoles.

Aquesta mania que tenen els governs de posar traves a les organitzacions! Què fàcil seria deixar lliures les universitats i avaluar després.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació