Enric I. Canela

Bon article, que cal llegir, de José Luis Puerta al diari El País. Es titula La universidad a la que vuelve Rubalcaba. Potser és anecdòtic que parli de Alfredo Pérez Rubalcaba. Ell és professor titular de Química Orgànica de la Universitat Complutense de Madrid. Va néixer l’any 1951, per tant pot ser professor fins l’any 2021.

Diu que torna a la universitat després de 30 anys absent. Totalment absurd que torni a fer una feina que ja deu haver oblidat completament. La crítica de l’article té a veure amb la selecció del professorat.

Diu que la forma de funcionar d ela universitat (la llei) li impedeix al doctor Pérez, després de 30 anys d’experiència política en primera fila, tornar com a professor a una facultat de Polítiques o Sociologia, en comptes de la farsa (legal) que suposa la seva tornada a la de Químiques. Però canviar això significaria trair el castís i inspirador lema que encoratja a tot el sistema educatiu espanyol: defendella i no enmendalla!

Aquest polític ha tingut responsabilitat en l’àmbit universitari, ministre! És un dels grans culpables de tenir la llei que tenim.

Per cert el Dr. Puerta ja considera que el catalans som independents. Diu que cap universitat espanyola està entre les 200 primeres del món segons el rànquing de Xangai. La UB, que està entre aquestes 200, ja no la considera espanyola.

2 respostes a “La carrera universitària d’Alfredo Pérez Rubalcaba”

 1. a 17 set. 2014 a les 10:34 jl_puerta@yahoo.com

  Per fi hi ha algú que entèn el sotil missatge del meu article: el que volia dir es que Catalunya ja és independent.
  Gràcies per entendre-ho!!!

  Ahora, en serio:
  Señor: ¿dónde ve usted la bandera de España entre las primera 200 universidades en el “Ranking Shanghai 2013” (www.shanghairanking.com/ARWU2013.html)?

  Cordialmente

 2. a 18 set. 2014 a les 5:51 Enric I. Canela

  En el 2014:
  http://www.shanghairanking.com/World-University-Rankings-2014/Spain.html
  Malauradament Catalunya està sota la bandera espanyola i no sota la catalana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació