Enric I. Canela

Tornem a tenir la UB líder. És la primera universitat de l’Estat espanyol en el QS World University Rankings 2014-2015. La UB, que ocupa el lloc 166è en el rànquing mundial, guanya dotze posicions en relació amb l’any passat (178a posició), i és una de les primeres 200 universitats del món, seguida de la UAB (173è) i la UAM (178è).

La UB millora en gairebé tots els indicadors emprats, però molt especialment en reputació empresarial (escala 42 posicions i ocupa el lloc 151è) i en les citacions per professor (millora 20 posicions i ocupa el lloc 293è), un valor que avalua l’impacte internacional de la recerca. 

En relació amb les cinc grans àrees de coneixement que estableixen els rànquings, la UB millora la puntuació en tots els àmbits i continua entre les 100 primeres universitats del món en Arts i Humanitats, Ciències de la Vida i Medicina i Ciències Naturals.

Destacable que la UB i la UAB siguin les primeres. Catalunya una vegada més destaca en universitats. Algunes cites de la premsa:

Sap greu que el president Mas en el debat de política general oblidi la UB, la primera universitat de l’Estat i es dediqui a parlar de les universitats joves.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació