Enric I. Canela

Llegia que set empreses catalanes formen part d’un grup de 155 petites i mitjanes empreses europees que rebrà les primeres subvencions de l’Instrument Pime, gestionat per la Comissió Europea, que disposa d’un pressupost de 3.000 milions d’euros per ajudar a créixer les companyies innovadores.

L’Instrument PIME és un nou instrument de finançament estructurat en tres fases per donar suport a les necessitats d’empreses amb orientació internacional en la implementació d’idees innovadores d’alt potencial, mitjançant projectes d’abast europeu que els permetin articular un procés de creixement i d’expansió internacional.

Les empreses seleccionades en la primera fase d’aquest programa -en què s’havien presentat 2.662 propostes- rebran 50.000 euros cadascuna per poder finançar uns estudis de viabilitat tecnològica i econòmica de la idea que han presentat, i han d’estar enllestits al cap de sis mesos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació