Aprimant la recerca


Enric I. Canela

Llegia que la plantilla del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) s’ha reduït un 14,6% des de novembre de 2011 El nombre d’empleats (exclosos becaris) ha caigut en 1.892 persones en dos anys i mig, passant de les 12.928 de l’inici de la legislatura als 11.036 treballadors que l’organisme tenia en nòmina a 30 de juny.

La meitat de les places perdudes es concentra a la Comunitat de Madrid, on es passa de 5.845 a 4.968 llocs. Els partits de l’oposició subratllen que Madrid és la regió europea amb la major reducció pressupostària en R+D de tota la UE, segons dades de l’OCDE.

Sempre penses que el proper govern solucionarà alguna cosa, però són uns governs amb un personal que no entén altra cosa que especular i ofegar.No saben què és fer una política d’incentiu i creixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació