Miquels Canals premiat


Enric I. Canela

Llegim al web de la UB que un treball científic publicat a la revista PLOS ONE signat per Miquel Canals, catedràtic del Departament d’Estratigrafia, Paleontologia i Geociències Marines de la UB, entre altres experts, ha estat distingit amb el Premi La Recherche 2014 en la categoria de Coup de cœur. L’acte de lliurament dels guardons va tenir lloc aquest dimarts, 21 d’octubre, a la seu del Museu del Moll Branly, a París.

Els premis, que enguany arriben a l’onzena edició, estan impulsats per la revista científica La Recherche i distingeixen els treballs científics més innovadors en diverses àrees del coneixement: arqueologia, astrofísica, biologia, medi ambient o medicina, entre d’altres En aquesta edició, el jurat ha atorgat el premi especial Coup de coeur al treball titulat «Deep-sea bioluminescence blooms after dense water formation at the ocean surface», publicat a la revista PLOS ONE el juliol del 2013, i coordinat pel catedràtic Miquel Canals i els experts Christian Tamburini i Stéphanie Escoffier, de la Universitat d’Aix-Marsella, així com Xavier Durrieu de Madron, de la Universitat de Perpinyà.

Felicitats al company de Geologia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació