Enric I. Canela

És ben sabut que Esperanza Aguirre és una destacada membre del Partit Popular, ha ocupat càrrecs i ha fugit de la policia quan ha comés infraccions. No és un model de ciutadana. Ara ella es dedica a donar lliçons quan es comporta com una prepotent d’aquelles de “no sap amb qui està parlant”.

Bé, ara, la senyora que pertany al partit on tots els seus tresorers estan en processos judicials i un munt de càrrecs estan imputats o sota sospita, on molts d’ells han cobrat en negre, els sobres, es dedica a insultar la universitat.

La “immaculada” Aguirre ataca la universitat perquè uns pocs professors, principalment de la Universitat Complutense de Madrid que és es fan aquestes coses polítiques, s’han dedicat a fer un experiment polític i algun treball en condicions no acceptables. La universitat té milers de professors i mitja dotzena tirant llarg han fet el que ella considera inadequat. Tots en el mateix sac. Ens insulta a tots!

Quants polítics té el Partit Popular en negocis bruts? Que calli i vagi a llepar les seves misèries a la seu Popular del carrer Gènova i no empipi amb els seus vòmits.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació