Enric I. Canela

Llegia que el catedràtic de la UPC Benjamín Suárez, doctor enginyer de Camins, Canals i Ports, i professor de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona (ETSECCPB), és el nou director de la Fundació Politècnica de Catalunya (FPC). Benjamín Suárez pren el relleu a Ignasi del Río, que ocupava el càrrec des del setembre del 2013.

Va ser vicerector d’Ordenació Acadèmica el període 2002-2003. Ha estat comissionat per a la integració dels estudis de la UPC a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), i ha coordinat el programa de Convergència Europea de l’ANECA (llibres blancs dels estudis de grau) i el Foro Español Ciencia e Ingeniería de los Servicios (SSME).

Actualment, és secretari del Consell Assessor de l’Agència de Qualitat del Sistema Universitari de Castella i Lleó (ACSUCYL), membre de la Comissió d’Acreditació EURACE (IIE_ANECA) i assessor del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Vinculat al Departament de Resistència dels Materials i Estructures en Enginyeria i investigador del Grup de Mecànica Computacional en Medis Continus de la UPC, Benjamín Suárez va ser director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona (ETSECCPB) entre els anys 1994 i 1997, i responsable del Departament de Resistència dels Materials i Estructures en Enginyeria del 2010 al 2013.

La meva aportació: Benjamín Suárez és un expert en política universitària. Fa pocs dies el vaig poder saludar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació