Patint Bill Gates


Enric I. Canela

Avui he arribat sobre les nou a cas. Havia decidit escriure alguna cosa al bloc. No gaire perquè tinc un dia de cansament. Total que he posat el PC i ha començat a anar lent. He reiniciat. Un horror, Bill Gates ha pres possessió, 45 actualitzacions. Ha estat gairebé una hora i mitja en baixar i instal·lar.

Darrerament ens passem hores d’instal·lació de pegats de Windows. Cada vegada va pitjor. Suposo que anem corregint forats. Jo recordo el meu primer ordinador. El vam comprar al departament de Bioquímica de la Facultat de Química, era abans de la Llei de Reforma Universitària. Vaig fer molta feina i vaig publicar alguns valuosos, per mi, articles científics gracies a allò. M’ho passava molt bé programant per aprofitar aquelles poques k. Riureu, tenia aquell aparell 8k, vam comprar una ampliació de 8k més i un complement que operava amb matrius. Era fantàstic. Ara tenim unes màquines que ens permeten molts càlculs, però hem perdut alguna cosa. Deixeu-me dir que sóc un fan del futur i que no renuncio a res, però allò tenia encant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació