Enric I. Canela

Tenim la Xarxa Universitària per a l’Ocupació. Les Universitats de Catalunya, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca, han creat un espai d’orientació, suport i assessorament professional que facilitarà la transició al món laboral i la inserció professional dels universitaris, a través d’empreses i institucions que busquen a la Universitat els professionals i el talent més adients per a les seves empreses.

La Xarxa Universitària per a l’Ocupació posa a l’abast dels universitaris les actuacions d’orientació professional desenvolupades a les universitats, les quals et faciliten un major coneixement del mercat laboral i permeten avaluar si l’usuari disposa de tot allò que es demana per accedir a la feina (o feines) que vol i què hi pot fer per augmentar les possibilitats d’aconseguir-la.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació