Enric I. Canela

Podem llegir que el 14 d’abril tindrà lloc al Parc Científic de Barcelona (PCB) SciCloud 2015: Big Data and Health, la 3a edició de la ‘Scientific Cloud Annual Conference’, organitzada per Mind the Byte amb la col·laboració del PCB i Biocat i el suport de Bellavista. El fòrum reunirà destacats experts procedents de l’entorn acadèmic, científic, sanitari, empresarial i governamental que debatran sobre el concepte del Big Data biomèdic i compartiran interessants iniciatives, casos d’èxit i diferents possibilitats d’utilització de grans volums de dades en ciències de la salut.

Alfons Nonell-Canals, fundador i CEO de Mind the Byte, més que això, ànima, m’ha convidat a fer la cloenda d’aquesta segona edició. L’any passat també ho vaig fer, però una agenda infernal no m’ho va permetre. Serà un plaer.

Una resposta a “Arriba “SciCloud 2015: Big Data and Health””

  1. […] l’altre dia Arriba “SciCloud 2015: Big Data and Health”. És una jornada organitzada per Mind the Byte el 14 d’abril. A Alfons Nonell-Canals, el seu […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació