Enric I. Canela

La injustícia forma part del sistema espanyol i hem de marxar quan abans millor. Avui he llegit que el Tribunal Suprem avala que s’ha de tenir un determinat rendiment per obtenir una beca. El ministre Wert va implantar una injustícia (llegiu Sistema de beques universitàries: Inequitat). Ningú no estava d’acord. Els afectats han anat a la justícia i el seu recurs ha estat desestimat.

Estaria d’acord amb el model Wert si la beca fos una beca – salari i comencéssim a comptar al segon curs de beca, però una beca miserable que no permet viure no pot dependre de notes elevades, com el govern del Partit Popular pretén. Segurament el Tribunal Suprem ha dictat una sentència justada a dret, però que estigui d’acord amb la llei no vol dir que sigui justa.

Els pobres i els catalans són els enemics de Wert. Si ets català i pobre, terrible.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació