Enric I. Canela

La notícia destacada del dia és Cinco campus iberoamericanos se alían para competir juntos. Els rectors dels cinc campus – la Universitat de Barcelona, la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, la Universitat de São Paulo i la Universitat de Buenos Aires- van coincidir en la junta general de la xarxa de campus Universia i allà van mantenir una reunió privada. Van decidir que volem ser un lobby universitari amb un pes important i una opinió conjunta en l’àmbit iberoamericà i mundial.

Cada universitat nomenarà en les pròximes setmanes un representant institucional que se sent a negociar i concretar les característiques de l’acord. La previsió dels campus és negociar els detalls i signar un conveni després de l’estiu.

Ja veurem com evoluciona això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació