Enric I. Canela

El fins ara secretari d’Estat d’Afers Europeus, Íñigo Méndez de Vigo Montojo, passa a ser el nou ministre d’Educació, Cultura i Esport en substitució de José Ignacio Wert.

La Secretaria d’Estat de Comunicació ha emès un comunicat oficial a les deu en punt d’aquesta nit en el qual diu textualment: “El president del Govern ha comunicat aquesta tarda a SM El Rei D. Felipe VI el nom del nou ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, qui substitueix en el càrrec a l’anterior titular, José Ignacio Wert “. La presa de possessió del nou ministre es farà efectiva aquest divendres a la tarda.

Íñigo Méndez de Vigo (Tetuan, 1956). Advocat, va ser el polític espanyol que més va participar i va influir en l’elaboració de la Constitució europea. Eurodiputat del PP des de 1992, va ser membre del Presídium o òrgan de direcció de la Convenció que va redactar el projecte sota la presidència del francès Valéry Giscard d’Estaing.

Adéu Wert, bon wert i barca nova!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació