Enric I. Canela

Llegia que el nou campus universitari Diagonal-Besòs, de la UPC, obrirà portes el setembre de l’any vinent coincidint amb l’inici del curs lectiu 2016-2017, tal i com han confirmat fonts de la mateixa universitat. Els alumnes que cursen els graus que ara s’imparteixen a l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB), l’escola industrial del carrer Urgell de Barcelona, seran els primers a traslladar-se al nou campus universitari de Sant Adrià de Besòs, ubicat entre el port Fòrum i el barri de la Mina.

Aquest és un vell projecte, fa més de deu anys que se’n parla, i que avançava i que finalment funcionarà. Felicitem-nos i esperem que sigui per bé del sistema. Més llocs per fer classes no en necessitem.

Una resposta a “El campus universitari Diagonal-Besòs és una realitat”

  1. […] juliol escrivia El campus universitari Diagonal-Besòs és una realitat. Doncs bé, al Web de la UPC podeu llegir que el proper mes de setembre s’iniciaran les […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació