Enric I. Canela

Dos canvis substancials a la direcció de les dues grans fundacions del Grup UB.

A proposta del rector de la UB, Dídac Ramírez, el Patronat de la Fundació Bosch i Gimpera (FBG) ha nomenat Jordi Naval com a nou director general de l’FBG-UB. Vol dir que la directora genera, Carme Verdaguer, ha estat rellevada.

Montserrat Vendrell deixa la direcció del Parc Científic de Barcelona (PCB) per incorporar-se a mitjan setembre com a directora general del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), la nova institució científica creada amb la confluència de sis centres de recerca catalans. El president del BIST és el Dr. Rolf Tarrach, antic degà de Física i vicerector de la UB, i actualment president de l’Associació Europea d’Universitats (EUA). De moment no hi ha substitut.

Ara toca veure com evolucionen les coses, segur que seran per bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació