Enric I. Canela

Llegia que la conferència de rectors de les universitats espanyols (CRUE), reunida avui, ha demanat més autonomia per a les universitats en els aspectes clau de la seva gestió. Demanem autonomia amb la consegüent rendició de comptes.

1.- Volen poder contractar investigadors i professors internacionals amb sous diferents dels que cobren els funcionaris en les públiques

2.- Fixar els preus de les matrícules que paguen els estudiants en graus (carreres) i màsters, que a partir de 2012 es van disparar en algunes comunitats autònomes després de l’aprovació d’un decret ministerial que establia una forquilla de preus.

3.- Més autonomia per administrar la taxa de reposició -la substitució de docents i investigadors que va quedar al 10% en aquesta legislatura i acaba de ser reposada al 100% – ajustant-se a la despesa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació