Enric I. Canela

Al Web de l’ACUP llegia que la primera conferència HEIRRI ‘Ensenyament, Recerca Responsable i Innovació a la Universitat’ se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona el proper 18 de març 2016. La conferència vol ser un fòrum estimulant per discutir noves formes d’ensenyar i aprendre com la recerca i la innovació s’han d’adaptar als temps actuals. La primera conferència HEIRRI està oberta a contribucions que hi vulguin presentar pràctiques i aprenentatges sobre com els diferents elements de l’RRI —com la integritat de la recerca, la igualtat de gènere, la governança de la ciència, l’accés obert, la participació del públic, i també l’anticipació, la diversitat, la inclusió, la reflexió, la capacitat de resposta, la sostenibilitat, la transparència i altres— s’integren en els programes d’educació superior i els resultats d’aprenentatge que se n’obtenen. Es valoraran amb interès les aportacions de diferents països, contextos i disciplines, tant de les humanitats, com les ciències naturals i socials, que donen un enfocament multidisciplinari a l’RRI. Podeu completar la informació aquí.

Si voleu saber que és HEIRRI (Higher Education Institutions & Responsible Research and Innovation), que va començar l’1 de setembre de 2015, i tindrà una durada de tres anys amb un pressupost aproximat d’un milió i mig d’euros, podeu anar al seu Web. HEIRRI està liderat per la Universitat Pompeu Fabra.

Una resposta a “Arriba la primera conferència HEIRRI ‘Ensenyament, Recerca Responsable i Innovació a la Universitat’”

  1. […] dia 9 de gener anunciava Arriba la primera conferència HEIRRI ‘Ensenyament, Recerca Responsable i Innovació a la Univ…. Allà donava tota la informació de l’esdeveniment. Doncs ha arribat el dia. Podeu veure la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació