Enric I. Canela

Han trigat però ja tenim dos nomenaments més a la Secretaria d’Universitats i Recerca. Ara queda veure si Josep M. Martorell continua gaire prestant la seva valuosa col·laboració com a director general de Recerca

Josep Pallarès Marzal és el director general d’Universitats

Nascut al Perelló l’any 1967.

Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona (UB) i doctorat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va realitzar una estada post-doctoral d’un any a la Universitat d’Utrecht (UU), Holanda.

Actualment és vicerector de Política Acadèmica i del Personal Docent i Investigador i catedràtic de Tecnologia Electrònica al Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica de la Universitat Rovira i Virgili (URV). És membre del grup de recerca consolidat Nanoelectronics and Photonics Systems (NePhoS).

Anteriorment, va ser vicerector de Personal Docent i Investigador (2008-14), vicerector de Transferència i Innovació (2006-08) i director del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (2000-06) de la URV. Ha impartit diferents assignatures a nivell de grau, màster i doctorat a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la URV.

Ha participat de forma continua en més de 20 projectes de recerca competitius i ha estat investigador principal en projectes de recerca competitius (Plan Nacional, CONSOLIDER, 7PM), en l’àmbit dels dispositius semiconductors optoelectrònics avançats. Ha dirigit set tesis doctorals i ha publicat més de 100 articles en revistes internacionals indexades.

M. Mercè Jou i Torras és la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya

Nascuda a Olesa de Montserrat l’any 1962.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Direcció Publica per ESADE.

Actualment és la responsable de Programes Especials del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Prèviament, va ocupar diversos càrrecs al Departament de Treball de la Generalitat entre 1986 i 2010, primer a la Direcció General de Cooperatives i Societats Anònimes Laborals, després com a subdirectora general al Gabinet Tècnic i, finalment, al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En aquests anys ha estat avaluadora externa de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya i membre del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.

Està col·legiada al Col·legi d’Economistes de Catalunya. Del 1996 fins el 2010 va ser membre del club de conjuntura d’aquesta institució i, també, la seva representant a la Comissió dels estudis de Grau en Economia de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UB.

Ha publicat articles i ha estat coautora de 3 llibres sobre temàtica laboral.

Des de l’any 2003 és regidora de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i ha estat diputada al Parlament de Catalunya durant la novena i la desena legislatures (2010-2015). És membre fundadora i voluntària de Demòcrates de Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació