Enric I. Canela

Llegia una entrevista amb el director de l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA), Jordi Guillamet. En aquesta entrevista fa un repàs de la història de la institució des que es va crear, ara fa quaranta anys. Assenyala la necessitat que l’ens faci un pas més endavant incorporant noves línies de recerca i ampliant el pressupost que es destina a recerca. L’Institut d’Estudis Andorrans obrirà un procés en breu per definir quina ha de ser aquesta evolució.

Recordo quan l’Institut d’Estudis Andorrans tenia la seu a la Universitat de Barcelona. Jo vaig negociar el trasllat quan es va desplaçar tot el que es feia a Barcelona a Andorra, com explica Jordi Guillamet. Això es va començar a executar el 1999.

Per celebrar els 40 anys, el 30 de juny s’inaugurarà una exposició al centre de congressos de Sant Julià de Lòria i es farà fem un acte sobre la història de l’institut. L’any de l’institut anirà del 30 de juny d’enguany al 30 de juny del 2017.

Amb el Jordi Guillament vam coincidir fent l’antiga “mili”.

Una resposta a “Els 40 anys de l’Institut d’Estudis Andorrans”

  1. a 02 jul. 2016 a les 12:08 Jordi Guillamet

    Bon dia. Recordo perfectament les converses mantingudes a la Universitat amb tu deu fer uns 20 anys.
    Gràcies per publicar-ho al teu blog.
    l’institut ha crescut!! Una abraçada

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació