Enric I. Canela

Fa ja massa que la violència és l’eina que alguns fan servir per imposar els seus punts de vista. Això, a banda de pertorbar la vida dels que opinen diferent porta problemes. Mentre els poders públics s’ho miren.

Ara tenim la repercussió d’un cas que ve de vell. La exvicerrectora Sílvia Carrasco de la UAB ha denunciat una campanya de linxament.

No repetiré el que és fàcil trobar a les hemeroteques, els fets de la primavera del 2013 a la UAB amb l’ocupació violenta del rectorat. Ara la fiscalia demana més d’onze anys de presó a les 27 imputades de la UAB. En el seu escrit d’acusació adreçat al Jutjat d’Instrucció 3 de Cerdanyola del Vallès sol·licita l’obertura de judici oral pels fets succeïts durant l’ocupació del rectorat l’abril de 2013

No crec que calgui condemnes d’onze anys de presó mentre altres delinqüents es passegen tranquil·lament, però entre això i que no passi res hi ha una diferència enorme. És igual si es talla un carretera, si es crema un autobús o si es rebenten portes, tot és gratis. Una cosa es demanar que es respectin els drets fonamentals i una altra agredir persones.

No demano un estat policial però si un lloc on es puguin exercir els drets sense coaccions. La violència no aporta res positiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació