Enric I. Canela

L’Estat espanyol ha bloquejat els comptes bancaris dels centres de recerca i universitats públiques de Catalunya. No només és un atemptat a l’autonomia de Catalunya, és un atemptat a la recerca, la docència i el servei públic.

Som en una llista de 297 “sociedades con vigilància especial” que el ministeri d’Hisenda considera que podrien fer-se servir per fer pagaments relacionats amb el referèndum de l’1 d’octubre que el govern espanyol vol evitar.

Si es mirra la llista un veu la paranoia a la que ha arribat el ministre Montoro i els que estan amb ell. Veig els equips de recerca i els hospitals comprant urnes. O potser sí, per fer posar alguns teixits humans o animals.

Diu la notícia: Espanya, a la cua d’Europa en inversió en R+D, treta de l’Observatori Social de la Caixa”. No és rar amb genis així dirigint la política d’un estat.

Paral·lelament, segons indica el diari Público, la direcció de la Policia segueix ocultant als Mossos informacions sobre terrorisme.

És normal que tinguem moltes ganes de seguir lligats a un Estat que ens estima tant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació