Diumenge parlava en aquest bloc dels Parcs científics i em demanava si realment serveixen per transferir els resultats de la recerca a l’empresa. Bé, avui he descobert que la revista Presència va dedicar un article al tema. També ens diu l’edició de Catalunya d’Expansión que s’inicia la licitació per la primera fase del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny.

Segons El País a la Universidad Complutense de Madrid, els estudiants vigilaran l’assistència del professorat a classe.

Com comentava ahir en aquest bloc, la premsa s’ha fet ressò del fet que el tripartit consultarà el nom del secretari d’Universitats als rectors. L’AVUI, El País i El Mundo Siglo XXI. Què hi farem, es tracta d’un govern progressista. Els progressistes poden anar endarrera sense posar-se vermells de vergonya.

ABC ens diu que els universitaris estan en peu de guerra contra les reformes de Bolonya.

El Punt dedica un espai a parlar del bloc de la rectora de la UOC Imma Tubella.

La Gaceta de los Negocios ens parla de les millors escoles de negocis, en base al rànquing elaborat per Business Week. ESADE i IESE estan entre les 10 primeres no americanes, setena i vuitena, respectivament (llegiu el rànquing a Business Week). Paral·lelament, el secretari general d’ESADE ens parla a La Vanguardia del futur de l’escoles de negocis.

El País entrevista a Juan Manuel Moreno, expert en educació del Banc Mundial.

Joaquim Bruna, catedràtic de la UAB, ha estat nomenat director del Centre de Recerca Matemàtica de l’IEC (El Punt).

Segons El País, una trentena d’empreses pretenen invertir a Catalunya 125 milions en tecnologia i crear 1.000 llocs de treball.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació