Enric I. Canela

Als interessats en antropologia cutre els recomano llegir l’article de Fabian Estapé, publicat diumenge a La Vanguardia, en el que posa de manifest com Aznar, per anar a Gerogetown va instituir unes beques, que van costar 1,8 milions d’euros.

Aquests beques les va gestionar l’inefable Ismael Crespo, el director general d’Universitats del Ministeri d’Educació i Ciència i després primer director de l’ANECA, època Aznar, naturalment, més nefast i sectari que he conegut. Ja m’agrada que algú parli d’ell, s’ho mereix.

2 respostes a “Aznar, el becari d’or de Georgetown”

  1. a 13 març 2007 a les 12:52 Marisa Sanchez de Leon

    Completament d´acord, ja és hora que algú parli obertament dels acords que el Sr. Aznar, mitjançant gent de la seva confiança, va signar per garantir-se el seu futur contra els presupostos de l´estat.
    També cal parlar de les persones de l´àmbit proper a l´ex-president, del Sr. Ismael Crespo, i de com va servir fidelment al seu amo fins al final.
    Cal recordar aquestes coses per tal que ningú perdi la memòria història i mai més deixem que persones com ells tornin a ocupar càrrecs a la vida pública. En el seu dia van tenir la oportunitat de fer les coses bé, però van fer les coses a nivell d´educació de la manera més sectaria possible. Tot plegat semblava un “cortijo” en mans del Sr. Crespo i la seva gent propera.

  2. a 13 març 2007 a les 12:56 enriccanela

    Jo espero que l’Ismael Crespo no pugui acostar-se mai més a cap lloc de responsabilitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació