Enric I. Canela

El DOGC recull avui el conveni signat entre el Ministeri d’Educació i Ciència i el departament d’Innovació, Universitats i Empresa (RESOLUCIÓ IUE/1482/2007, de 4 de maig, per la qual es dóna publicitat al Conveni específic de col·laboració entre el Ministeri d’Educació i Ciència i el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament del Protocol general relatiu al Programa d’incentivació de la incorporació i intensificació de l’activitat investigadora (Programa I3), per a l’any 2006). Dels 69 llocs de treball previstos per al 2005 no se n’han cobert 17.

El MEC ha posat diners per estabilitzar el investigadors del Programa Ramon y Cajal. Alguns no s’han estabilitzat. A Catalunya encara en queden amb avaluació positiva sense estabilitzar. No és per manca de diners. El conseller Solà es va comprometre a estabilitzar-los a tots. No s’ha fet. És un problema de temps? Què diu el conseller Huguet? Complirà el compromís del conseller Solà? De moment sembla que “no sap, no contesta”. Hi ha persones que tenen problemes, cal parlar clar i aviat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació