Enric I. Canela

Telenotícies de TVC i el web del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç han publicat que 166 experts en recerca, desenvolupament i innovació participen en el II Encontre de Centres Tecnològics, que es du a terme a Sitges amb el suport del Ministeri d’Indústria que ha aportat 170.000 euros. Hi participen 66 centres de tot l’estat que intercanvien experiències i coneixements. L’objectiu de l’organització, però, és consolidar l’encontre com a una eina de cooperació entre els centres per a futurs projectes de cooperació. Com a conseqüència del primer encontre s’han dut a terme nou projectes conjunts entre centres, segons el president de la Federació Espanyola d’Entitats d’Innovació i Tecnologia (FEDIT) , Xavier López. L’encontre, que finalitzarà aquest divendres, ha estat inaugurat pel Conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació