Enric I. Canela

Ara que parlem tant d’educació Idescat ha publicat les dades sobre finançament i despeses de l’ensenyament privat (universitari i no universitari) a Catalunya corresponents al curs 2004-2005.

La presentació diu així: Els centres d’ensenyament privat que van impartir estudis reglats durant el curs 2004–2005 van generar una producció valorada en 1.870 milions d’euros i donen ocupació a 56.331 persones. El 80,4% del valor d’aquests serveis correspon a ensenyament de nivell infantil, primari i secundari. El 14,2% correspon a ensenyament universitari privat i el 5,4% a llars d’infants.

Aquests són resultats de l’Enquesta de finançament i despeses de l’ensenyament privat, que l’Idescat realitza cada cinc anys en conveni amb l’INE, i recull informació econòmica sobre els centres de naturalesa privada que actuen en l’àmbit de l’ensenyament reglat. S’han enquestat un total de 941 centres educatius.

Analitzant les dades es pot fer la comparació amb curs anteriors i, també, en alguns casos, la comparació amb el conjunt de l’Estat espanyol.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació