Remenant cadàvers


Enric I. Canela

Elies ha escrit un dels seus excel·lents i ben documentats articles. Aquesta vegada, però, és diferent. L’article explica unes dures vivències. Té a veure amb la batalla de l’Ebre, parla de les restes humanes disseminades encara pel bosc, parla dels veïns massacrats per les tropes franquistes l’any 1938.

Després d’una llarga, amena, però dura descripció, salta a l’any 2008. Els molins i l’energia eòlica. La destrucció de la terra, com es remouen les restes humanes escampades com si fossin brossa”, remenades i exposades a la vista per les maquines que construeixen el parc eòlic. La memòria històrica que defensen Saura i Montilla és aquesta?

Elies demana que s’aturi la construcció dels molins, que es respectin les restes dels soldats que van lluitar per la nostra llibertat.

Però, per més que vulgui, jo no puc transmetre el que expressa Elies, llegiu el seu brillant article i difoneu aquest, el seu, escrit per la xarxa. Aturem aquesta vergonya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació