Enric I. Canela

Ahir vaig escriure He anat a escoltar a Cristina Garmendia per comentar l’excel·lent conferència de Cristina Garmendia pronunciada també ahir a la La Caixa dins de les xerrades que organitza el Cercle Financer de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, amb el títol “El futur de la política espanyoles de R+D i en el context europeu“.

Si voleu informació de la font original podeu anar a la nota de premsa del Ministeri de Ciència i Innovació.

I en relació a aquesta conferència, podeu llegir el comentari Garmendia, entre la lliçó i la decisió qu escriu avui Xavier Marcet a qui vaig tenir el plaer de saludar. El comentari de Marcet també demostra que li va agradar Garmendia tot i que dubta de la possibilitat de fer algunes de les coses que diu. Realment són difícils, però aquesta jove ministra té molta força.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació