Enric I. Canela

Cristina Garmendia ha signat un conveni de col·laboració ens Espanya i Japó. Aquest Acord de Cooperació Bilateral donarà lloc, pròximament, a la posada en marxa d’un programa de col·laboració amb l’objectiu de potenciar, entre empreses espanyoles i entitats japoneses, el desenvolupament de projectes de R+D+i propers al mercat.

Aquest conveni tindrà importants beneficis per a les empreses espanyoles posat els permetrà accedir a un dels principals mercats tecnològics del món a través de projectes de cooperació d’alt contingut innovador.

Cristina Garmendia ha anunciat també un acord assolit en els darrers dies amb el Ministeri homòleg al Japó per col·laborar amb l’Agència Japonesa de Ciència i Tecnologia (JST) en el camp de les nanotecnologies i dels materials.

Bona feina, el mercat japonès és molt gran i tecnològicament avançat. Com ens explicava Garmendia fa uns dies a Barcelona, un mercat important per les empreses de l’Estat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació