Crisi i innovació


Enric I. Canela

Jesús Palomar dedica avui un article a la innovació: Recepta per la crisi? INNOVACIÓ. Un bon article reflexiu. Però hi han un punt que m’agradaria clarificar. Una cosa que diu és … cal tenir en compte que nacionalitzar no vol dir només que la seu d’investigacions estigui a casa, sinó que els investigadors i les investigadores han de ser producte de les nostres universitats i centres de treball….d’això es tracta en unir conceptes com Innovació, Universitat i Empresa (vaja, com el tant criticat Departament de la Generalitat que ningú entén perquè està tot barrejat)…

En aquest punt no cal confondre unir els conceptes a tenir un departament amb tot barrejat amb turisme i artesania. La ciència, la innovació, la recerca i la universitat han d’estar unides, és un model. Altra cosa és que hi hagi una vicepresidència que coordini les línies estratègiques de l’economia del coneixement, la planificació de les macorpolítiques.

2 respostes a “Crisi i innovació”

 1. a 15 febr. 2009 a les 4:34 Jesús

  Moltes gràcies per fer referència a la meva entrada…el vaig escriure des de la modèstia de la cultura general que un té al respecte, per sort has pogut posar algun detall de qualitat als meus comentaris que el fan més correcte.
  Moltes gràcies per llegir-me, per comentar-me, per recomanar-me i per aportar millores que són sempre benvingudes..
  Salut!

 2. a 15 febr. 2009 a les 7:50 enriccanela

  Jesús,
  Per sort el país té persones que des de, com dius, la cultura general, parla d’aquest temes amb rigor i ganes de reflexionar.
  Gràcies a tu per fer-ho.
  Salut

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació