Enric I. Canela

Ahir va aparèixer publicat (i 2) que CiU havia presentat una moció que diu que La Comissió de ciència i innovació Insta al govern a que: A la convocatòria del 2010 els exàmens per optar a places en els diferents centres sanitaris reconeguts per la seva docència de residents: Metges, farmacèutics bioquímics, químics, físics i infermeres, per optar a les diferents especialitats en ciències de la salut, tinguin l’opció de realitzar els seus exàmens, en l’idioma comú o al oficial de la seva respectiva comunitat autònoma: català, euskera o gallec en cada cas.

CiU ho publica al seu web i Rosa Núria Aleixandre, la senadora de CiU que va presentar la moció, ho explica amb detall al seu bloc.

També ho explica ERC al seu bloc. En aquest cas una Proposició no de Llei al Congrés (és el mateix que una moció però al Congrés es diu així) que va presentar el diputat d’ERC Francesc Canet.

La senadora diu, irònicament, que l’atzar ha fet que aquest text es presentés també al Congrés per part d’ERC.

Evidentment aquest és el fruit d’un acord entre els dos grups per tal de defensar allò que té interès per als nostres ciutadans. Un exemple de com haurien de fer-se moltes coses: unitat en defensa dels interessos de Catalunya. Cal dir que dos ciutadans, un de CDC i una blocaire amiga, d’ERC (no dic el seu nom per si vol mantenir la seva privacitat), vam moure els fils per fer-ho possible.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació