Enric I. Canela

Llegia un reportatge que parla dels col·legis professionals que es troben actualment en un període de canvi. Entre moltes coses diu que no estan gents contents per no haver pogut participar més en el procés de Bolonya.

Sortosament alguns col·legis no han pogut fer més. Recordo quan estava al Consell de Coordinació Universitària. Vaig formar part d’una subcomissió, prèvia al darrer decret de titulacions, i vaig tenir l’oportunitat de parlar amb molts col·legis i associacions professionals. La veritat és que tant jo com el dos rectors que m’acompanyaven vam quedar ben decebuts del que podien aportar. Cap visió transversal, corporativisme, etc. Vam treure la conclusió que a més de la reforma de la universitat era urgent la reforma dels col·legis.

L’Estat necessita revisar moltes coses que són d’èpoques que millor oblidar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació