Enric I. Canela

Fa poc escrivia Són creïbles els mitjans?. Ho feia en relació a les especulacions sobre el futur de la Secretaria General d’Universitats.

Avui el consell de ministres m’ha donat la raó. Han nomenat al recentment cessat secretari d’Estat d’Universitats, Màrius Rubiralta, com a secretari General d’Universitats i al director General d’Universitats, Felipe Pétriz, director General de Política Universitària.

No sé encara com quedaran els antics projectes que desenvolupava Màrius Rubiralta, vull pensar que la majoria, menys la gestió del Pla Nacional d’R+D+i, que estarà a Ciència i Innovació, quedin intactes i pugui continuar treballant.

Temps perdut, com que en sobrava, i una pèrdua de pes específic d ela universitat en l’organigrama del govern espanyol. No recordo que mai no hi hagi hagut un secretari d’Estat. Qui negociarà amb la vicepresidenta Fernández de la Vega els temes universitaris en igualtat de condicions que altres secretaris d’Estat? Veurem com es resol.

En tot cas menysprear als que per interessos personals han actuat en contra dels interessos generals. I animar a Rubiralta. Per sort perdrem menys del que semblava.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació