Prou de fer el ridícul


Enric I. Canela

Captaires menystinguts

Captaires menystinguts

Sembla que la culpa de l’abstenció podria deure’s a què el finançament està encallat. Rodríguez Zapatero ha dit que estarà resolt el 15 de juliol i, naturalment, els únics que no han dit que no se’l creuen són els lleons de Les Corts, no poden parlar.

Castells insistia que el govern només subscriurà un acord que s’adeqüi al que estableix l’Estatut i rebutjava els terminis que constantment va fixant el govern espanyol.

Per què no deixen de fer el ridícul? Aquests senyors no se n’adonen que no només Rodríguez Zapatero ha perdut, fa molt, la credibilitat, sinó que a ells tampoc els creu ningú. Quina confiança poden esperar dels catalans aquells que són absolutament capaços de defensar-la i representar-la dignament. Uns perquè estan totalment supeditats al que manin a Madrid i els altres perquè els ho permeten. Prou!, ja n’hi ha prou! Una mica de dignitat!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació