Enric I. Canela

Us transcric una notícia del portal 3cat24.cat. Diu la notícia: El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha presentat el que ha de ser el nou model econòmic del govern durant un acte que el Partit Socialista ha fet a Madrid amb el lema “Noves energies”. A mig camí entre un míting i una gala televisiva, el PSOE ha escenificat el rellançament del seu projecte, amb una nova llei d’economia sostenible com a tret d’identitat.

La plana major del PSOE -ministres, presidents autonòmics, tots excepte José Montilla i Patxi López, i dirigents del partit- han estat anunciats un a un com autèntiques estrelles mediàtiques. Alguns, fins i tot, han hagut de respondre a les preguntes dels presentadors. Tota una escenografia renovada, més pròpia de les gales televisives que dels mítings polítics, que ha servit a José Luis Rodríguez Zapatero per anunciar que divendres el consell de ministres aprovarà la llei d’economia sostenible. Un nou model econòmic que ha de ser l’impuls per sortir de la crisi.

La posada en escena, però, no ha agradat gens a les files populars, que han qualificat l’acte socialista de festival d’Eurodisney.

Pel que fa al contingut de la proposta socialista, Zapatero no ha especificat quines mesures concretarà la llei d’economia sostenible, però ha obert la mà al Partit Popular i als governs autonòmics perquè se sumin a la reforma.

Es veu que era un secret i per això ha fet un pressupost per despistar. Ja tenen raó els populars, de circ.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació