Què hi farem…


Enric I. Canela

Un exemple del magnífic funcionament del “sistema”. Avui els que estem al CIBERNED  (Centro de Investigación Biomédica en Red sobre Enfermedades Neurodegenerativas) hem rebut el següent correu (trec els noms per qüestions de privacitat):
Estimados doctores, acabo de recibir este correo de la Subdirección General de Redes del ISCIII, en el que se solicita el CV normalizado de los contratados posdoctorales y una serie documentos. El plazo acabó el día 25 de enero, pero el correo se lo habían enviado a nuestro Director Científico, Xxxx Yyyy a un correo antiguo y al anterior Gerente, Hhhh Pppp . Me sorprende que no tengan los ficheros actualizados para este tipo de comunicaciones. Os ruego lo difundáis a los contratados posdoctorales a la mayor brevedad. Muchas gracias y lamento las prisas, pero nos interesa que esta información la tengan en el ISCIII, a los que rogaré nuevamente que actualicen los datos, ya que hace casi un año de estos cambios. Un saludo, Mmm Gggg

L’ISCIII és l’Instituto de Salud Carlos III.

4 respostes a “Què hi farem…”

 1. a 29 gen. 2010 a les 3:37 Dídac

  Espero que no tinguin la temptació de, per incompliment de termini, liquidar el Cíber de les malaties neurodegeneratives. Potser és una via per aconseguir l’estalvi a la desesperada que li demanen al Zapatero des de Davos.

 2. a 29 gen. 2010 a les 10:42 Ramon (Girona)

  Realment, és que la cosa no dóna per més, tot i que la interpretació d’en Dídac pot ser també certa…

 3. a 30 gen. 2010 a les 9:01 enriccanela

  Dídac,
  No, no va per aquí, simplement ho han fet malament.
  És el que penso.

 4. a 30 gen. 2010 a les 9:01 enriccanela

  Ramon,
  Efectivament,
  El sistema de processos no deu estar ben organitzat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació