Enric I. Canela

Fa uns dies es va publicar la convocatòria del Programa de Cultura Científica i de la Innovació 2010, que té una dotació màxima de quatre milions d’euros. Està oberta fins al 25 de març.

La convocatòria pretén fomentar l’activitat divulgadora i de comunicació amb la societat dels agents del sistema espanyol d’R+D+i, així com la interacció, participació i aprenentatge de la ciutadania. S’estructura en tres línies d’actuació: Projectes de foment de la cultura científica i de la innovació, Operacions en Xarxa i la nova d’Impuls a xarxes de nova creació. A més, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), que convoca els ajuts, facilitarà tant als agents públics com privats la possibilitat de col·laborar en els projectes finançats mitjançant patrocinis.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació