Enric I. Canela

Llegeixo que el Govern va aprovar ahir una subvenció d’11,7 milions d’euros a la Fundació de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per rehabilitar el Pavelló Sant Manuel del recinte històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Aquest pavelló serà la nova seu de l’Institut de la Universitat de les Nacions Unides (UNU).

La UNU, fundada el 1973, és una organització acadèmica internacional dedicada al foment de la pau i el progrés dels pobles. La universitat vol propiciar, a més, un marc de trobada entre eminents investigadors d’arreu. Tot i que la seu principal està a Tòkio, la UNU compta amb una xarxa de centres i programes de recerca i de formació, tant en països desenvolupats com en països en vies de desenvolupament. D’altra banda, treballa amb diverses entitats universitàries en l’estudi de problemes com ara els aspectes econòmics del desenvolupament i l’aplicació de la ciència i de la tecnologia en els països en vies de desenvolupament.

Una resposta a “El Govern dóna suport a la UNU”

  1. […] 64 espais per a la recerca (veure Investiguem en el marc de l’Aliança de les Civilitzacions, El Govern dóna suport a la UNU, L’Institut Internacional de la Universitat de les Nacions Unides sobre l’Aliança de […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació