Enric I. Canela

La ministra Garmendia ha seguit el seu passeig per Catalunya i ha inaugurat el Parc Tecnològic TecnoCampus-Mataró. La ministra de Ciència i Innovació  ha destacat el paper innovador de Mataró en impulsar el nou parc que reuneix universitat, empreses amb base tecnològica, nous centres de recerca i projectes empresarials. Ha manifestat l’important impuls que han donat en aquest projecte tant l’Ajuntament de Mataró com el Consell Comarcal del Maresme.

Bon projecte. Esperem que l’empresa respongui, és imprescindible.

2 respostes a “Inaugurat el Parc Tecnològic TecnoCampus-Mataró”

  1. a 05 nov. 2010 a les 7:37 joan sansaloni

    Potser no es un encert tenir tants parcs repartits indiscriminadament per tota Catalunya, som un pais petit. La manca i també l’excés d’estructures d’aquesta mena representen el mateix error. Per reflexionar…

  2. a 08 nov. 2010 a les 11:32 enriccanela

    Joan,
    Tal com s’ha fet, si un error. Els Parcs han d’obeir a una estratègia de país i han de ser finançats per l’administració (la inversió). Despré scal veure la viabilitat a mig termini perquè si es tracta de desenvolupar un determinat entorn, cal invertir i les que no ho poden fer són le suniversitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació