Alumni UB fa bon camí


Enric I. Canela

M’ha agradat llegir que el Club de Ciències de la Salut d’Alumni UB va organitzar ahir, dimecres 10 de novembre, la taula rodona «La sostenibilitat del model català de salut a debat. És el moment del Big Bang?», en la qual es va analitzar l’antic model català de salut i es va debatre si encara és vigent en el context de la societat actual, més encara en el marc de la crisi que estem patint.

Van integrar la taula rodona Miquel Vilardell i Tarrés (president del Col·legi de Metges de Barcelona), Francesc Sancho Serena (portaveu de CiU a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya), Lluís Monset Castells (gerent de l’Associació Catalana d’Entitats de Salut) i Guillem López Casasnovas (exalumne de la UB i exconseller del Banc d’Espanya). El debat, que va moderar el president del Club, Jesús Costa Vila, director de l’Institut Oftalmològic de la Clínica Corachan, va mostrar postures i visions ben diferents entre els diversos ponents.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació