Enric I. Canela

Llegeixo que el Departament d’Ensenyament ha comunicat als sindicats del sector que retallarà en prop de 2.000 places l’oferta per a professors de Secundària, Formació Professional i escoles d’idiomes que hi havia prevista per aquest curs. El tripartit s’havia compromès a convocar oposicions per a més de 3.000 places de professor però, per raons econòmiques, l’actual govern ha decidit retallar l’oferta un 60%, de manera que queda en 1.245. Comissions Obreres ha criticat els efectes que tindrà pels docents aquesta decisió, que ha titllat de “greuge”. Segons els sindicats, l’oferta es publicarà al diari oficial de la Generalitat d’aquí a un parell de setmanes i les oposicions es faran cap a finals de juny.

La veritat és que no sé per què. Si les places estan cobertes interinament el cost és mínim. Altra cosa és que el departament consideri que a mig termini sobraran. Crec que calia una expliucació

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació