Un model per fer xarxa


Enric I. Canela

He seguit amb la interessant lectura d’un altre article de Xavier Marcet. A Networking en el Trinity College explica un sopar de l’Oxford Innovation Society de la Universitat de Oxford en la que, prèviament al sopar, es van impartir dues conferències.

Com fa habitualment Marcet, resumeix el que vol dir en 10 punts. El que explica resumeix molt bé quina seria la forma de crear xarxes de col·laboració entre el món de la universitat i el món “exterior”. Clar que tot plegat té un punt feble. El model universitari britànic, especialment l’anglès, té massa diferències amb el nostre, especialment quan autonomia. També hi ha una gran diferència en l’educació dels empresaris o stakeholders britànics respecte a la col·laboració amb la universitat.

En tot cas cal llegir el que ens explica Xavier Marcet. A mi m’ha agradat molt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació