Premis de recerca 2011


Enric I. Canela

Llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació ha obert la convocatòria per als Premis Nacionals d’Investigació 2011. Els premis es concedeixen en les àrees de Ciències Físiques, dels Materials i de la Terra; Ciència i Tecnologia Químiques, Ciències i Tecnologies dels Recursos Naturals; Matemàtiques i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, i Transferència de Tecnologia.

Aquest any es concedeixen en cinc categories:

  • “Blas Cabrera”, en l’àrea de Ciències Físiques, dels Materials i de la Terra.
  • “Enrique Moles”, en l’àrea de Ciència i Tecnologia Químiques.
  • “Alejandro Malaspina”, en l’àrea de Ciències i Tecnologies dels Recursos Naturals.
  • “Julio Rey Pastor”, en l’àrea de Matemàtiques i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions.
  • “Juan de la Cierva”, en l’àrea de Transferència de Tecnologia.

Aquests premis, d’una quantia individual de 100.000 euros, pretenen reconèixer el mèrit dels investigadors per la tasca destacada i de rellevància internacional que estiguin duent a terme en el seu camp d’especialització. Els candidats hauran de ser investigadors de nacionalitat espanyola que hagin contribuït amb una investigació rellevant al progrés de la ciència, les humanitats, les ciències socials, la tecnologia, o les ciències de la salut, podent haver desenvolupat o estar desenvolupant la seva tasca investigadora en qualsevol país. En el moment de la presentació de la candidatura, els candidats han d’estar en actiu i desenvolupant una tasca altament significativa dins de la seva especialitat i reconeguda internacionalment.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació