Enric I. Canela

La UB, Gallina Blanca i Ferran Adrià han signat un conveni aquest dilluns per impulsar conjuntament el Premi UB-Ferran Adrià, dirigit a estudiants de Batxillerat que realitzin treballs relacionats amb les ciències i tecnologies de l’alimentació, la nutrició, la cuina i la gastronomia, per tal de despertar l’interès per aquest tipus d’estudis.

Durant la signatura del conveni, el rector de la UB, Dídac Ramírez, ha assenyalat que la institució,pretén impulsar les titulacions de grau superior relacionades amb la nutrició humana entre els joves. Els treballs que optin al premi es poden presentar fins al 10 de juny i la cerimònia de lliurament se celebrarà a l’octubre. El premi està dotat amb una targeta regal per a objectes, activitats o béns culturals per un import de 1.000 euros per al millor treball, i una de 500 per al seu professor tutor

Els encarregats d’avaluar els treballs seran membres d’un jurat compost per representants de la UB, la Fundació Alícia, el centre CETT, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, la Fundació Triptolemos, l’Associació Espanyola de dietistes-Nutricionistes i Gallina Blanca.

M’agradaria formar part d’aquets jurat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació