Enric I. Canela

Ahir escrivia Un diagnòstic encertat sobre la universitat. No tenia més que reculls de premsa. Avui, gràcies a un comentari de Xavi en aquell article, us puc oferir la presentació.

No és molt extensa però ajuda.

3 respostes a “La presentació del diagnòstic encertat”

 1. a 19 abr. 2012 a les 11:48 José María

  1. Com facin així el RD, o bé les comunitats comencen a fer les memòries econòmiques de debó abans de fixar els preus (i a veure què hi posen), o em fa la impressió que alguns els buscaran les pessigolles.
  2. Barregen en un mateix apartat numerets de tot el sistema (79 universitats inclou a les privades) amb numerets del sector públic (la viabilitat de la universitat privada…). Si volen donar nombres grans, ja posats, podrien haver dit quantes places s’oferten a l’any, alguns s’indignarien que passin del milió.
  3. Ja posats, podrien aprovar l’Estatut del PDI, que només porta 4 anys de retard, amb aquelles ridícules limitacions d’hores per a la direcció de tesis doctorals (que eren diferents a les hores per a la formació d’investigadors).
  5. Aquest ministre, ha visitat mai un departament universitari (ja no diguem mínimament actiu en recerca)?

 2. a 19 abr. 2012 a les 11:52 José María

  Perdó, això anava a la següent entrada més recent…

 3. a 20 abr. 2012 a les 6:56 Enric I. Canela

  José Maria,
  Aquest ministre ha agafat informacions d’un tal Dolado. Un economista de la Carlos III, molt bo i molt citat, però que d’això no té idea i ha agafat dades sense analitzar.les. En lloc d’agafar les magnífiques dades que si té el ministeri.
  A més és ofensiu el que diu. L’únic cert és que hi ha un munt de PDI sense trams que hauria de fer més, no 32 crèdits, 48 si cal.
  La Generalitat té els costos ben fets. Jo puc dir-te que sóc, de fa ays, coordinador de la comissió de l’AQU que ha preparat el model i dilluns es podrien publicar tots.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació