Enric I. Canela

Llegeixo que el Govern, a través del Departament de Salut, i el National Health Service North-West England del Regne Unit cooperaran en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació relacionats amb la salut i l’assistència sanitària. El Consell Executiu ha donat avui llum verd a l’acord de col·laboració.

Els principals objectius són afavorir les relacions bilaterals en sanitat i eSalut (eHealth), establir vies per a la consulta recíproca entre els sectors de les respectives administracions sanitàries i participar en projectes en programes i iniciatives de la UE. Es crearà un grup de treball assessor de seguiment de l’acord.

Des de l’any 2006, el Departament de Salut i l’NHS Nort-West del Regne Unit han col·laborat de forma regular a les xarxes europees del sector amb presència a la Unió Europea a les quals pertanyen les dues institucions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació