La denúncia dels Precaris


Enric I. Canela

Llegeixo que la Federación de Jovenes Investigadors / Precarios denuncia la manca de compromís del Govern del PP amb la recerca, a la llum dels recursos atribuïts al projecte de Llei de pressupostos generals de l’Estat per a 2013.

Una crítica justificada, molt justificada perquè els que ja tenim la carrera feta sentim dolor i impotència pel camí que prenen les coses, per veure com s’està destruint la feina de molts anys i per com s’està condemnant a una generació d’investigadors a l’exclusió del país. Tanmateix molt més ho han de senti aquells que estan en el moment més fructífer de la seva incipient carrera.

No podem deixar de lluitar encara que la nostra arma només és la raó i no tenim prou capacitat per canviar les coses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació