Hydrobond parla català


Enric I. Canela

Llegia que la UB coordina el projecte europeu Hydrobond, dirigit a desenvolupar, fins a l’any 2017, recobriments superhidrofòbics per obtenir aerogeneradors marins més potents, eficients i fiables que els que s’utilitzen actualment.

El projecte, liderat pel Centre de Projecció Tèrmica (CPT) de la UB, forma part del VII Programa marc de la Unió Europea i està impulsat per un consorci integrat per vuit socis —cinc empreses i tres centres de recerca—, procedents de quatre països europeus (Espanya, Finlàndia, Alemanya i Itàlia). Té un pressupost de 4,2 milions d’euros.

El CPT gestionarà la coordinació d’aquest projecte europeu, liderat per Josep Maria Guilemany, catedràtic de la UB i director del CPT, i la directora del projecte, Irene García Cano.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació