Enric I. Canela

Llegia que les universitats han proposat avui crear una bossa de particulars per apadrinar estudiants que no puguin pagar les matrícules del curs 2013/2014, segons ha dit la presidenta de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), Adelaida de la Calle.

Podeu llegir la notícia (1 i 2) i reflexionar. Tenim un problema, més gran a les universitats catalanes perquè les matrícules són més altes, de gran injustícia social. Tenim unes matrícules de les més altes d’Europa, diferents entre graus, cosa insòlita, i tenim un sistema de beques deplorable.

Per solucionar això, davant la incapacitat de l’administració, la societat ha de mobilitzar-se i crear un model de Càritas – universitat.

2 respostes a “Cal crear Càritas – universitat”

  1. a 05 set. 2013 a les 9:58 Montserrat Tudela

    Doncs em sembla molt bona idea.

  2. a 11 set. 2013 a les 8:14 Enric I. Canela

    I tant!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació